Ervaar De Versterking nu met de Gratis Proefweek functional fitness

Sportschool De Versterking in Wormerveer en Zaandam helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek functional fitness. Zodat je zelf ervaart dat functional fitness bij De Versterking bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij De Versterking ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Daniëlle (28 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van De Versterking​ voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij De Versterking."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek functional fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Contact

De Versterking 075​
Industrieweg 20D
1521 ND Wormerveer

075 737 0169
Gratis Proefweek functional fitness

Gratis Proefweek functional fitness

Geplaatst op: 2018-10-09

Benieuwd of De Versterking bij jou past? Ervaar het nu zelf!

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.